Over Francien

Ik werk mijn hele leven al in de zorg, ik wil vanuit liefde voor de medemens voor andere mensen zorgen. Dat is mijn drijfveer, evenals het willen vernieuwen en veranderen. Dit maakt van mij een creatieve innovator met hart voor degene die het moet gaan doen. Als coach spreek ik mensen aan op hun verantwoordelijkheid en hun professionaliteit en daag hen uit om hierin grenzen te verkennen en zich te ontwikkelen.

Met oprechte aandacht en betrokkenheid zoek ik de verbinding en geef ik invulling aan mijn verlangen een ander te willen helpen en het beste resultaat te behalen.

Met mijn jarenlange ervaring als leidinggevende, projectleider en beleidsadviseur in de zorg heb ik voldoende handvatten om organisaties te adviseren en coachtrajecten te begeleiden.

Tijdens een loopbaantraject heb ik mijn passie voor kleur ontdekt en mij verdiept met opleidingen tot imago-expert.

Ik wil mijn naam eer aan doen en letterlijk steun bieden aan mensen die het nodig hebben. Een berg waar mensen tijdelijk even tegen aan kunnen leunen en die ze vervolgens vol goede moed en nieuwe energie weer kunnen beklimmen op hun weg naar persoonlijke en professionele groei.

Mijn missie: kleur brengen in het leven, want kleur is energie, die je gericht kunt inzetten.