In drie stappen de beste versie van jezelf

 

Stap 1> Ken je beste kleuren

Als je weet in welke kleuren jij er goed uitziet, krijg je nooit meer opmerkingen als “Wat zie jij er uit! Heb je slecht geslapen?” Nee, in je beste kleuren hoor je alleen nog maar: “Wat zie jij er goed uit!” en “Wat staat die bloes jou leuk!” Dat is wat jouw beste kleuren met je doen. De wallen onder je ogen en de lijntjes in je gezicht vallen minder op en je huid gaat stralen. Oftewel: je hoeft minder te camoufleren met make-up. Jouw beste kleuren laten jou op je best zien! Door een kleuranalyse te laten doen, kom je erachter wat jouw beste kleuren zijn.

Stap 2> Ken je stijl

De beste stijl voor jou, is de stijl die bij je lichaamsfiguur past en bij je persoonlijke smaak. Je hebt vast wel eens van de appel- en de peer-vorm gehoord? Dat zijn benamingen voor figuurtypes. Ik werk met  letters: De H, X, 8, V, A en O bij een stijlanalyse. Door letterlijk met de centimeter jouw maten op te meten, krijg je een zeer gedetailleerd beeld van jouw figuurtype en welke kleding modellen hier goed bij staan. Dit combineren we met jouw persoonlijke voorkeur voor kledingstijlen.

Stap 3> Ken je kwaliteiten

Welke kwaliteiten kenmerken jou in je dagelijks leven of op je werk? Deze kwaliteiten kun je laten zien in kleur en stijl. Als onderdeel van de stijlanalyse bespreken we jouw unieke kwaliteiten en laat ik jou zien hoe je deze tot uitdrukking kunt brengen in je kleding.

Het maakt jou in je uitstraling uniek!